flullilull

and me like :D


josefin, du är den bästa!

Busy woman

Idag har jag massa att göra och egentligen inte tid att sitta här. Men en paus eller två är man väl värd? ;)

Är hemma hos mamma en sväng, idag var första gången jag såg henne sen jag piercade mig. Men jag vågade inte l berätta för henne. Väntar nog tills julafton med det. När hon fått i sig några snapsar :P
Farbror Martin stöttade mig iaf, han tyckte det var bra av mig att pierca sig :)

Ah, shit. Träningen börjar ju om en timma. Jag har absolut inte tid för nån paus!

Hejrå

Väldans länge sen ..

Jag skrev här. Dags att göra som de flesta andra kanske, lägg ner lunar :P Ska försöka bli lite mer seriös med mitt bloggande. Det är trots allt ganska bra att skriva av sig lite.

Vad händer i livet? Jag är numera arbetslös igen. Efter tre mycket roliga månader på calligraphen. Ett ställe jag trivdes hemskt bra på. Och jag saknar det faktiskt. Tror till och med jag saknar min maskin, tro det eller ej :P
Arbetslös alltså. Var därför till arbetsförmdlingen idag. Vet inte om det hjälper mig speciellt mycket. Men det kändes som en början iaf. Nu har jag vart där, bekräftat att jag är arbetslös och så. Jag känner mig lika dum och fattar ingenting varje gång jag är där. Människan framför säger massa saker. Ibland känns inte det inte som om de pratar svenska med mig. Vuxenkrångel jag inte förstår mig på :P Hemskt jobbigt såntdär. Iaf, det slutade visst med att jag anmälde mig till ett möte i hagfors angående nån basinformation. Jag måste alltså bege mig iväg på det och det är ett gäng på 10-15 pers, speciellt "inbjudna" som kommer vara där. Jag är förvirrad. Jag vill ringa en vän. Bli med mig!

Att vara tränare går bra. Och det blir bara roligare och roligare för varje gång. Speciellt när flickorna tar åt sig av det vi lär ut och blir bättre :) Lite trisst är det faktiskt att vi ska ha juluppehåll nu.
Hör och häpna, Marika och jag har bestämt oss för att följa med dem ut och springa innan träningen. Pust och stön, hur länge tror ni klarar av det :P haha, nej men ärligt. det kändes ändå ganska skönt att få röra lite på sig.

Just det! Jag har piercat tungan! Ah! Det gjorde ont ont, mycket värre än jag trodde. Tårarna rann och det gjorde även dreglet :P Jag gjorde det i lördags och har fortfarande inte sagt nåt till mamma .. Men när jag väl ser henne kommer jag antagligen inte kunna hålla mig.

Kan inte förstå att det är jul snart. Är typ klar med alla julklappar. tack och lov. Jag tycker inte om att handla julklappar.

Fan, jag måste till apotheket. Gah. Det kommer bli en lång dag. Jag har fett mycket att göra.

Aja, bye bye