Guldhamster

Nyss hemkommen från Storfors. Eller ja, typ. Har vart en lång dag med mycket bilåkande. Så jag hade ändå inte pallat med att sätta mig på en buss direkt jag kom hem och åka till Karlstad.
Matchen spelades 2-2 och visst vi fick en poäng. Men vi hade lätt vunnit den matchen om vi hade spelat som vi gjort sista tiden nu. Så lite besviken är jag eftersom jag hade hoppats på tre poäng. Men men, det är bara att ta nya tag.

Hemskt sugen är jag på att dricka iaf. Får nog bli några kalla cider sen. Mums :) Vart jag ska vet jag inte men sånt märks ju. Funderar iaf på att korka upp hemma tillsammans med Rena Rama Rolf, hitta filmen i bilen och blev hemskt sugen på att se den :P
Aja, det blir nog bra det här.


Trevlig lördagkväll

Schwuuuuuba

Sov hos Eva i Hagfors inatt :) Klantade mig när vi var ute och gick med hennes brors hund. Gömde mig bakom ett träd och gick fram och sa tittut, kanske inte så smart eftersom hunden lekfullt kom hoppandes mot mig med blöta tassar på mina byxor :P 

Passar på att använda mammas bil nu när de är borta, undrar om de märker att bensinen är borta när de kommer tillbaka.. Hm.. Aja, måste iaf ha den till Storfors imorn också. Har match där och jag har ingen aning om vart det ligger. Tur att jag frågade, för jag hade helt fel.

Hm, jag tror jag är en tråkig person. Helle och Martina vill ha med mig till nöjes i morn, men jag bangar. Rätt tråkig är jag kanske. Tycker att det är jobbigt att ta sig dit och så. Det blir stressigt och dyrt. Egentligen borde man inte bry sig om sånt, man borde bara hänga på liksom. Men nej, jag är ju som jag är ja. Insnöad här i Munket och lämnar det allt för sällan.

Dags att agera chaufför igen.


( Jag är en tråkig bloggare, eller? ) :P


minsann

tror jag behöver en ordentlig fylla nu, snarast! ge mig ;)

solariesunk

Fått tag på en dator igen, denna gång på bibblan i karlstad :P Skjutsade ju mamma och co till flygplatsen idag. Och på vägen dit funderade jag på vem i bilen jag skulle slå ihjäl så jag kunde ta dens plats. Måste ekänna att jag blev hemskt sugen att följa med. Eller iaf åka utomlands.

Jag drog vidare bort till bergvik och jag har handlat och handlat och handlat lite till. Gjort av med alldeles för mycket pengar än jag borde. Meen, tyckte att jag kunde unna mig det. Kände att jag behövde det. Shopping får en alltid på bra humör. Vilket jag behövde, bli uppiggad.

Jag vet inte vad det är med mig just nu, känner mig inte så glad som jag borde göra. Jag har det rätt bra ändå just nu, och bra saker på väg kanske. Men jag känner liksom inte det där pirret i magen. Det där pirret som man borde känna..
Bah, inget känns bra. Inget duger.

Passade på att sola lite när jag är här. Så nu sitter jag på bibblan och luktar solariesunk. Skulle ha sett på bio med Martin men han var tvungen att jobba över så det blir till att åka hem tillbaka igen. Rätt skönt ändå. Och nu missar jag ju inte greys :)

Attans, jag tror jag har bränt mig.. :/

fågelkvitter

Och glatt humör :) Jag älskar våren. Fast man kanske inte riktigt kan säga att det är vår än, men det känns att den är påväg. Fåglarna kvittrar för fullt och solen skiner nästan hela tiden. Bara det inte kommer mer snö nu. Och de får gärna sopa bort allt grus som ligger överallt, sen är jag nöjd :)

Det är jobbigt att inte ha tillgång till internet. Jag är lite beroende av det faktiskt. Och att inte kunna gå in och kolla varje dag är jobbigt. Nu menar jag inte bara att kolla blogg och bilddagboken och sånt utan massa annat också, som att leta jobb och sånt. Allt skulle bli mycket lättare om jag hade en egen dator. Så när jag får pengar (vilket inte lär hända på ett bra tag) ska jag skaffa mig en bärbar dator. Lite jobbigt är det ju att jag måste skaffa internet också men ..
Jag har inte ens tillgång till dator hemma hos mamma längre för den är på lagning. Så nu sitter jag hos Jenny och lånar hennes :P

Var nästan en vecka sen jag skrev sist och mycket har hänt. Har jobbat klart mina 4 dagar. Mycket nice jobb, slutade runt 12 varje dag och Pernilla var helt okej att jobba med. Lite vimsig sådär och rolig att prata och skoja med :) Fick två dagar till nästa vecka också.

Det blev en nykter helg. Fredagen var det träning och sen Lets dance, hann knappt titta klart på programmet innan jag somnade. Har vart hemskt trött hela veckan och helgen :P
På lördag hade vi match mot Hagfors och den spelade vi 2-2. Jag är väldigt stolt måste jag säga. Det spelade mycket bra och det är roligt när man ser resultat för det man jobbat med. Eftersom vi förlorat de andra två matcherna kändes denna match som en seger :)
Marika är ju på båtresa nu hon så jag ska ha träningen själv i morron. Får se hur det går :)
Var även på alags matchen och den vann de med 12-1 så så värst spännande var ju inte den..

På kvällen blev det pizza med Therese Marika och Marcus :) Det var länge sen jag åt pizza sådär på en helgkväll, brukar ju oftast bli på söndagar när man vart bakis :P Gott var det iaf. Och trevligt att träffa mina nötter och prata lite :)

Snäll som jag är hade jag lovat Helle att hämta henne och några andra i Karlstad lördag natt. Vilket jag ångrade när kvällen började ta fart och jag avr trött. Men det var inte så farligt ändå, hade ju sällskap av Jenny :) Kom dit typ halv två och de ville hem på en gång så jag kom ju hem tidigare än jag trott också. Sen ringde Martin så jag fick ut och åka igen, men man ställer ju upp för sina vänner :)
Söndagen låg jag i soffan nästan hela dagen, kollade på tv och film. Åt maja mat och godis och drack dricka. Nästan så att jag var sympatibakis med Jossan och Andreas :P Men man blir typ bakis dagen efter man vart chaufför. Iaf trött och seg som om man hade druckit dagen innan.

Nu händer det grejjer minsann. Vet inte riktigt hur jag känner eller vad jag känner. Men det känns bra iaf och helt annorlunda mot vad det har gjort förut. Aja, time will tell :)

Ikväll är det dags för step igen. Ska bli skönt att få röra lite på sig. Ska ju börja träna lite mer denna vecka med kortet jag fick.

Hm, ska man kanske vara lite social mot Jenny nu? Har ju suttit här i timma typ :P


mumma!

Första dagen på jobbet idag. Jobbade bara till halv 12 å de va nice. Känns bra att man liksom har hunnit jobba och har hela dagen framför sig när klockan bara är 12. Fast så fastnade jag såklart framför datorn. Aja, har iofs inte så mycket att göra idag ändå. Städa lite och ta en promenad kanske.


Jag och Jossan ska börja träna på gymmet tillsammans, iaf i två veckor. Fått alla hjärtandags present av våra föräldrar :) Då ska jag visa va kung ja blivit på step up ;) Riktigt kul börjar det bli nu när man lärt sig.

Kom och krama mig ikväll :)


när man liksom mår bra

Har haft en bra helg med mycket bra personer.
Började med Jossans födelsedag i torsdags, kidnappade henne och klädde ut henne. Hoppas hon hade en bra dag, eller det vet jag att hon hade. Och hon förtjänar bara det bästa :)
Var även på ett möte i hagfors. Basinformation från arbetsförmedlingen, och jag hade rätt. Jag hade lika gärna kunnat klara mig utan det där mötet. Hemskt drygt var det också.

Fredag och det vankades 20 års fest. en mycket lyckad fest måste jag säga och jag hade väldigt kul :) Åt smörgåstårta, körde lite sanning eller konsekvens och forsatte sen kvällen med att dansa och umgås med trevlig folk :)
Synd bara att det finns mindre trevligt folk som ska förstöra saker och så. Men det är sånt man får ta.
Sov tre timmar den natten.

Lördag morron var jag och Jossan bort och städade och det tog sin tid kan jag lova. Shit vass det såg ut. Men men, fick det väl någorlunda rent iaf.
Hade match på lördan också. Och den vann vi :) Känns bra att äntligen få lite poäng, synd att det inte blev mer mål. För det hade vi kunnat fixa faktiskt.

På kvällen var det fest igen och jag kan lova att det tog emot att börja dricka. Var mycket trött och seg. Men lyckades väl ta mig igenom kvällen och ja, den var väl okej. Hade antagligen vart bättre om jag inte var så trött.
Sov hos Eva och jag sov som en stock. Var där hela dagen och bara var allmänt feeet :) Chips och godis och coooola ;)
Eva, du är galen men hemskt bra. Sötis :)

Nu är jag hemma hos mamma, har bokat tid för besiktning. Bah, jag vill inte betala den. 300 jävla kronor. Aja.. Har ju iofs fått lön från holländarna nu, 1500. Very nice :) Och det är väl inte sååå långt kvar till den 25? :P
Har jag btw nämt att jag ska jobba till veckan? Yes sörru, fått lite mer städjobb :) Denna gång på kommunhuset. Tidags-fredag. Glad för att jag inte behöver jobba imorn, behöver att en dag till att vila upp mig på.

Tror jag ska bege mig hemåt  nu. Saknar min soffa och min kära tv.
Så pusshej :)

Dan för dopparedan

Enligt Jossan kändes det så. Och hon har ju rätt att tycka så när man fyller 20 :)
20 år alltså. Shit. Vi börjar bli gamla. Men jag har ju ett litet tag kvar iaf. Tur att Jossan fyller såpass tidigt. Tycker vi om ;)

Har vart nere vid forsnäs idag och tittat på snickers cup tillsammans med Marika och Jossan. Det var kul :) Var ju två forsnäslag som gick till final. Så duktiga så :) Visste inte riktigt vilket lag jag skulle heja på. Kom fram till att vi skulle heja på A eftersom jag och Marika gick i a. Men sen fick jag ju lov att heja på laget med min bror i :) Fast det blev A som gick vidare.
Marika och jag tog oss en sväng runt i skolan. För mig var det ju inget nytt eftersom jag sett dessa kladdiga väggar i två veckor, men för Marika var det länge sen hon var där. Vi stötte på Ingela, en av städtanterna och hon ska tydligen på kurs nästa vecka. Så de behöver en vikarie och de ville ha mig :) Så kanske blir det jobb nästa vecka igen, utom måndag. Very nice :)

Har lite att göra egentligen. Känns som jag har ett tungt ansvar, inge bra på sånt här. Men det ska nog ordna sig och bli en bra dag :)
Och glöm inte Jossans fest på fredag. Ser vi fram emot :)

På lördag blir det kalas igen. Ska bege mig iväg till Hagfors. Festa i Hagfors alltså, minss inte sist jag gjorde det. Har jag nånsin gjort det? Aja, ska va med Eva och med Eva blir det alltid kul. Sådär galet kul liksom :)


Sluta jaga, börja njuta

'"Män som inte fattar hur fantastisk du är har uppenbarligen problem med uppfattningsförmågan. Män som inte anstränger sig för din skull har inte i ditt liv att göra. Män som inte ringer är helt enkelt inte intressanta. Den enda anledningen till att män får dig att känna dig osäker, ovärdig, ful och dum - gång på gång - är att du låter dem.

Jag läste en artikel ur en blogg i en gammal tidning och där hade en tjej skrivit detta. Även massa andra saker som stämde in på mig. Jag vet vad jag gör, men ändå gör jag om det igen och igen. Varför bara inte lägga ner allt. Båda. Blaha

Min bil är lagad! Haleluuujjjaaaa :D Äntligen. Har vart utan nu i 3 veckor och börjar liksom bli liite trött på att gå.


Seriöst, jag kan inte fortsätta leva mitt liv som jag gör. Inte bra. Men nu har jag tid att ta tag i saker och ting igen. Vilket behövs! Skärpning.

Slut på jobbet också. Mycket skönt att komma ifrån den där hemska skolan. Ja, för hemsk har den blivit. Annat var det på min tid. Låter som en tant jag vet, men det blir ju bara värre. Fast, måste säga att det vart lite nostalgiskt att gå runt där igen. Många minnen :)

Nej, nu ska jag åka hem. ÅKA hem, i min bil :D

Önska oss lycka till inför imorn :)

pusshej