du och jag mot världen

Idag kom bejbi hem med en bukett blommor till mig :) Finaste bejbi, han är och kommer alltid vara den bästa människan i mitt liv!


Vi har köpt oss en ny bil. En bmw kombi. Mycke snygg bil vill jag lova ;) Så himla skönt att slippa ha Izor i baksätet och himla skönt att ha en fungerande ac och cd-spelare i bilen :D Andreas gamla bil bytte vi in och min fina jetta ska vi sälja. Nån som är intresserad? ;)
Vi ska alltså klara oss med en bil. Och det ska väl gå. Andreas får börja cykla/gå till jobbet :P


Andra gången på valpkursen idag. Och idag gick det inte så bra för mig och Izor. Jag var helt slut efteråt. Mycket att tänka på, mycke att lära Izor. Får att bli massa träning denna vecka. Han vill hemskt gärna hälsa på allt och alla och drar därför mycket. Och han blir ju inte direkt svagare .. Och jag måste hela tiden tänka: tålamooood. :P




Grattis än en gång Jenny, hoppas du haft en bra dag! <3

 


Cause I see sunshine in your eyes

Åh, idag är det combat som gäller. Me like! Det är nytt pass och det ser jag fram emot. Och håll i er nu, på torsdag är jag uppskriven på spinning. Det blir grejjer det, om jag ens kommer iväg :P Jo, jag måste. Nu är det dags att börja på den där jäkla spinningen. Väldigt bra träning, och kanske är det inte lika tråkigt som jag minns det. Men säkert minst lika jobbigt. Nu jäklar Marika ;)

Helgen har vart bra. Inte lika stressig som jag trodde den skulle bli. Fått jobba en del som sagt, och det gillas. Blir ju inget denna vecka :( Om det inte är nån som blir sjuk eller så då. Jag gillar faktiskt mitt jobb ja :) Eller iaf att vara där :P
Vi hade ju avslutning/början med innebandygänget. Vädret hade vart lite sådär under dagen, men vi chansade att det skulle bli uppehåll. (Skulle nämligen vara ute) Självklart regnade det, och självklart sken solen dagen efter. Men det gick ändå och jag tror tjejerna hade kul :) Skönt att äntligen få det gjort, säsongen slutade liksom i mars. Snart dags för en ny till och med.

Jag har fått ordning i mitt sovrum, äntligen! Gardinstången är uppe, även gardinerna. Har satt upp bruna trådgardiner, men det såg lite mesigt ut. Så jag måste nog sätta upp en enfärgad panel bakom tror jag. Sen så har jag även fått upp min sänglampor jag köpt på ikea. Andreas tyckte de såg för stora ut och att vi satte dem för långt ner. Men jag tycker det blev rätt så bra ja. Ja, det får duga :) Nu vill jag iväg till Karlstad och handla, har lite mer jag ideer till sovrummet nämligen. Hm, när kan jag dra ner till stan tro? :D






Nu måste jag iväg till affären och handla. Vilket jag hatar. Hjälp mig, vad ska jag handla? Blir alltid detsamma..






Vart tog helgen vägen?

Usch, känns som helgen snart är slut och den har egentligen precis börjat. Har fullt upp denna helg. Har inte jobbat på några dagar men nu ska jag jobba hela helgen. Plus massa annat jag ska hinna med.
Jaja, ska inte klaga. Nästa vecka fick jag inte en enda tur på jobbet :( Som det ser ut nu iaf. Antar att jag har all tid i världen då att hinna med massa saker.

Åh, dumma mamma är på mallorca hon. 30grader varmt eller nåt. Här har det regnat hela jäkla dagen :/ Antagligen blir det regn imorn när vi ska ha innebandy avslutning/början också..
Mamma är utomlands jämt. En annan kommer väl aldrig iväg nåt mer, känns det som :P

Har jobbat ikväll, en mycket slitsam kväll vill jag lova. Att hjälpa gamla människor är jobbigt. Särskilt när man har ont i ryggen som jag haft ikväll. Så nu är jag trött. Så trött att jag tänker lägga mig så fort jag är klar med detta inlägg. Börjar 07.30 imorn. Och med tanke på att jag sovit till typ 10 varje dag denna vecka funderar jag på om jag ens orkar upp imorn :P

nu eller aldrig

Nu är det dags. Jag är laddad och peppad som aldrig förr. Det måste ske nu. Och med er hjälp ska jag lyckas!


Vi börjar imorn :D


God natt


vi får inte vänja oss för då är allting förstört

Tog mig en promenad med Izor förut, behövde luft, rensa hjärnan. Men så kommer man ut och orkar knappt andas. Jäkla kvaft var det. Det blev iaf bättre efter ett tag. Luften stod inte lika still.
Om man nu kunde komma in i en rutin, långpromenad varje dag. Jag behöver ju det, minst sagt..

Annars händer inte mycket. Jag har inte ork till mycket under dagarna. Och inte får jag jobba nåt heller, tiderna som finns passar såklart inte. Om man bara Izor kunde bli lite äldre, går ju inte att lämna honom ensam i flera timmar när han bara är 4 månader.
Och synd är det, jag vill jobba. Gillar mitt jobb. Synd bara att alla vikarier drar hem och skaffar barn, blir bara jag och alla ordinarie kvar :P

Jag måste duscha, ska träffa Therese snart och jag ligger redan efter i tidsplaneringen. Blir jag förvånad? Nej, jag kan aldrig hålla tider ..

Åh, jag har beställt gardiner, ett nytt par till alla fönster. Jag vill att de ska komma så jag kan göra fint här hemma! :)
Btw, nån som vet hur man pluggar i en vägg? I så fall, kom och hjälp mig! Jag har fortfarande ingen gardinstång i sovrummet och har bott här sen mars :O