Mys

Igår var det innebandyavslutning. En lyckad kväll måste jag säga, mat, massa lekar skratt och skoj. Men dock för lite sömn. Är helt slut i kropp och huvud. Så nu efter att ha vart hemma hos mamma och fått mig mat så ska jag nog åka hem och sova en sväng.
Och jag som ska på attack sen, jobbigt. Men ändå skönt. Äntligen ska jag få gå på ett pass. Inte gjort det sen söndag.

Det bästa är att det blev massa tacos kvar från igår, och jag tog med mig allt hem till mig! Mums. Så det får det nog bli ikväll. Kanske lite chips också, har ju faktiskt kvar hela påsen från igår ;)
Och såklart, lets dance finalen! Sen film och mys :) Ja, det är bra nu igen. Eller iaf bättre :)

Cup imorn också. Samling kvart över nio. Jag måste nog somna tidigt ikväll, kommer jag nog antagligen göra :P
Och på kvällen blir det nog rehuunioon med Emelie. :)


Puss!

Tillbaka till botten

Så känns det nu. Som att jag är nere på botten igen. Fan. Jag mådde dåligt, kände ingen glädje, inget hopp. Men så hände en sak, som fick mig att må bättre. Jag kände att jag hade något att glädjas, iaf lite, över. Men så helt plötsligt, pabom ner i backen igen. Jag fattar inte hur du tänker, vad du tänker med. Men jag vet att du åter igen har sårat mig, så tack för det.
Och det värsta är att du är så jävla feg. Du kommer hålla dig undan för alltid antar jag. Jag hoppas du skäms och mår dåligt över det du gjort mot mig. Det är väl det minsta jag kan begära, att du inser att du vart dum. Svin.

Aja, innan söndan så var det ändå en bra påsk. Som sagt, bra dagar. Festade på torsdan, var bort till Jonas och drack lite. Sen skulle tydligen alla till parken, fast inte jag. Jag hade inte råd med det. Men snälla Linda bjöd in mig :) Fast det bara var typ 30 pers där så hade jag kul. Var ju upp och sjöng kareoke två gånger ;)
Sen blev det efterfest också, nåt jag inte vart på på länge.
Fredag, lugn kväll med Helle och lets dance.
Lördag var det fest igen, dock nyktert för mig. Ibland är det kul att skratta åt fulla människor ;)
Söndag, började med förförfest hemma hos mig. Vi blev kvar där nästan hela tiden innan vi skulle till parken, var bara in till petter en halvtimma typ. Men kul hade vi och jag vill inte veta vad det var för bilder vi tog ;P porr-förfest!
Hade sett fram emot att gå in i parken, få dansa. Men eftersom du gjorde som du gjorde så förstörde du min kväll och jag kunde inte ha kul.
Men kul var det iaf att Krille var där. Han är nog den sötaste jag känner :)
Måndag, skitdag. Så varför inte supa till? Öl, chips och hockey. Tyck gärna att jag är drägg, men så är det ;)

Jag fattar inte. Tre nätter, massa mys. Svin

"Vi ska sätta på en barnfamilj"


Tänk så fel det kan bli ibland.


Bla blaaa .. Jag har tråkigt



Mamma av mig nyss en trisslott eftersom jag hade namnsdag igår :) Men varför vinner man aldrig nåt på skiten??

Jag vill inte bli vuxen

Paniken kryper sig närmare och närmare. Jag måste få mig ett jobb, jag borde söka till en skola i höst. Jag borde liksom ta tag i mitt liv och fundera på vad jag vill göra med det. Men kan jag det? Nej .. Inte utan att känna den där klumpen i magen. Suck. Önskar jag visste vad jag ville

Antagligen kommer jag nog köpa den där datorn. Bredbandet får vänta. Bara jag har en dator iaf, för en dator kommer jag behöva. Visst, jag behöver internet också, men har man inte pengar så har man inte. Inte kunde jag snylta på nån granne heller, fanns fyra stycken som hade i närheten, men alla var låsta. Typiskt
Men iofs, det finns kanske nåt bra erbjudande. Aja vi får se.

Och hallå, vad har hänt med bilddagboken? Tycker inte om när det ska ändras och hålla på för oftast blir det bara till det sämre. Så brukar jag iofs tycka tills jag vänjer mig och typ glömt bort hur det gamla såg ut, men jag tror inte jag kommer vänja mig med bilddagboken. Och varför kan jag inte kommentera när jag vill?

Nu är det påsk alltså. Har inte riktigt fattat det, har liksom noll koll på sånt nuförtiden. När man gick i skolan hade man koll på när det var påsk, för då hade man samtidigt påsklov. Och när man bodde hemma visste man också att det närmade sig påsk eftersom mamma påskpyntade. Men nu går jag inte i skolan och nu bor jag inte hemma hos mamma, alltså inget påsklov och heller inget påskpynt, därför ingen koll.
På söndag blir det iaf kalas. Men det är långt till söndag. Kanske ska man ta ett kalas nån mer dag? Nått drägg som är på? ;)

Igår hade jag och Jossan namnsdag och det firade vi med glass, grädde och maräng. Mumma! :) Och kvällen innan blev det chips. Inte allt för nyttig nu märker jag. Men det får tränas bort. Fast måste lugna ner mig lite med träningen. Är ju där varje dag och kroppen hinner typ inte vila sig innan den ska tillbaka till maskinerna. Och sen börjar jag även tröttna på det lite, blir för enformigt. Därför måste jag skippa nån dag ibland och börja på mer pass. Så det blir variation.
Var på body balance igår. Visste att det inte var min grej och jag ångrade mig redan innan passet började. Men det gick väl någorlunda bra, tog mig igenom passet men som sagt, det var inte min grej och jag är tveksam på att jag kommer gå på det igen. Fast jag egentligen borde. Jag som är ovig som en ko ungefär, jag vill inte bli stelare än jag redan är. Så jag kanske går på det igen då, två gånger i månaden borde jag väl kunna palla med?
Men idag är det iaf stepp, och I like det nya passet!

Päron är den nya passionen

Hejs!

jag vill!



En kompis till mamma säljer sin oanvända bärbara dator. Hon vill ha 4000 för den men kan nog tänka sig att gå ner till 3800 + att man får med en massa tillbehör. Det är nästan så att jag bara måste köpa den. Bra pris?!
Vet att jag inte har några pengar, men vill så gärna ha en egen dator. Och jag kommer ha användning av den, det är jag säker på ;)
Det jobbiga är bara det här med bredband. Jag är inte så hajj på sånt. Så är det nån som vet vad man ska välja? Vad är bra, bra pris och så? Frågan är ju om man kan snåla på nån annans bredband? :P


Åh, en dator vore iaf very nice :)

men skit i de då



Eftersom bilddagboken segar sig så får jag väl lägga upp bilderna här i stället.


                
image15
En födelsedagskram till födelsedagsbarnet :)

image16



image17

Söto! Kul att du var med under kvällen :)




Jag ger upp och åker hem. Fast först ska jag ta mig lite mat, mammas mat är aldrig fel ^^

Smålett



Bilddagboken byter om!

Vi målar om lite, är tillbaka så fort färgen torkat


Suck, jag som för en gångs skull tänkte lägga upp lite bilder. Och vad ska jag nu fördriva tiden med? Och så måste de förstås vara lite roliga också, "är tillbaka så fort färgen torkat" Ja, men hur lång tid ska det ta då??

Sitter och pimplar vatten nu som en galning. Måste fylla på med vätskan eftersom jag kommer svettas big tajm sen. Brukar alltid glömma bort att dricka ordentligt ( när det gäller vatten ;) )

Imorn ska vi till en skola i Sunne, öppet hus. De hade inte så många program att välja mellan där men bara för att gå på nåt valde jag hälsoterapeut/instruktör. Tror inte det egentligen är nåt för mig, men det skadar väl inte att åka dit och kolla.

Men ååååååh (ka pendeltåg, jag är en loser)

Förvirrad?

Måste börja med att tacka Marika för hjälpen med min blogg. :) Hon har gjort den väldigt fin och jag tycker om den :) Dock måste i byta ut bilden på mig då jag ser hemsk ut :P Vet att jag tog några bilder på mig i lördags, vilket jag tydlige tycker om när jag är full. Och vi får väl se om nån av dom går an.
 
Innebandysäsongen är över. Hade våra sista matcher i helgen, båda slutade med förlust, vilket iofs är tråkigt. Men man kan inte låta bli att le ändå. Flickorna är helt underbara och får en alltid på bra humör. Eller ja, oftast ;) Ser fram emot föräldramtchen imorn, ska bli kul att få spela lite själv :)

Lördagkvällen blev en mycket bra kväll. Började hemma hos Therese med lite mat, spelande och öl. Emelie var där och Lena, två människor jag inte sett på länge men som jag trivs bra tillsammans med :) En mycket rolig förfest med ölspel och roliga regler. Till exempel skulle allt gå i slowmotion. ;)
Det bar iväg mot nöjes. Där träffade jag faktiskt rätt många som jag inte sett på länge. Dansade största delen av kvällen, och jag tror faktiskt vi stod på scen nästan hela tiden. Hade det vart här i munkfors hade jag antagligen inte stått på scen och dansat sådär då det förmodligen skulle ha pratats om det efteråt. Men nu, var det ingen som visste vem jag var och det var det som var så skönt. Man kunde shejka loss helt enkelt ;)
Det gick runt en mingelfotograf och jag kom att med på några bilder. Ha sa till och med åt mig att "nej, du har redan vart med på flera kort" :P Så han ville inte ta några mer på mig. Jag som var så snygg ;)
På vägen hem öpnnade jag en öl, jag ville inte sluta festa. Men alla andra i bilen somnade så det blev inte så lyckat. När jag kom hem åt jag smörgås och däckade på soffan :P
Så tack alla för en mycket lyckad kväll.

Till helgen blir det utgång igen, men jag måste säga att jag inte alls är sugen på att gå till parken här i munkfors. Jag vet att samma människor som alltid är där kommer vara där och kvällen kommer vara som den brukar när man går ut här. Men ändå så kan jag inte låta bli. Aja, får se till att göra det till en bra kväll, så gott det går :)

Gymmet är mitt andra hem. Känns som jag är där jämnt. Men I like it. Träning har blivit min nya grej. Och jag får typ ångest om jag inte tränar varje dag. Var där med Marika förut och ska dit på step sen. Nytt program! :)
Så jag hoppas att jag kommer fortsätta träna lika mycket som jag gör nu. Beachen 2008 liksom ;)

Sen så vill jag bara gråta, nu kom det snö igen. Hallå?! Det är som att man får börja om från början. Nu kommer det snö, den kommer snart smälta, det blir en massa blask och det kommer ta evigeheter innan det torkar. Det var ju så bra väder igår!

Bilddagboken har nåt fuffens för sig, kommer inte in på sidan. Hoppas de är klara nu så jag kan lägga upp lite bilder från helgen :)

PUSS!

Here you go!

men du får ta och byta profilbild, hade ingen annan bild än denna :)

Sista träningen

Och det känns redan tomt. Ingen mer dos av ett gäng sötbollar. Men, vi har iaf två matcher kvar, en föräldramatch och en avslutning att se fram emot :)

Ska till Råda på revy nu, där mormor och morfar är huvudpersonerna ;)

Imorn blire fest!

Panik

Jag vet inte vad jag ska göra till hösten, hur jag ska göra.

Nu har jag huvudvärk och är hungrig

Bajs

datanöööörd

seriöst, jag har suttit här sen 9 imorse nu. Tiden bara försvinner när man hamnar framför datorn. Men jag inte bara vart slapp, faktiskt. Jag har sökt 5 jobb och nu gör jag intressetestet på ams sida. Och sen ska jag kolla upp utbildningar också. Som jag iofs säger att jag ska göra men som jag aldrig gör.

Det gör till och med ont i kroppen när jag sitter still :P

Träningsvärk, allan!

Nuförtiden tränar man, nästan varje dag till och med. Känner mig duktig, väntar dock på dagen då det börjar synas. Träningsvärk är jobbigt, men man blir ju samtidigt påmind om att man ha gjort nåt ;) Och ikväll är det step igen :) Sista passet innan den nya releasen kommer. Ska bli kul med nytt program. Fast, vad mer kan man göra med en bräda?

Snart är innebandyn slut, kan inte förstå hur snabbt det har gått. Och hur mycket jag kommer sakna alla 24 sötnosar. Sista träningen nu på fredag och de två sista marcherna till helgen. Sen ska vi även ha match mot föräldrarna, ska bli kul. Jag och Marika ska vara med också, det starka backparet, like old times :) Ska bli himla kul. Var väldigt länge sen jag spelade nu, har ju vart med lite på träningarna med tjejerna iofs men.
Frågan är om jag kommer orka? :P I tisdags spelade jag i kanske 20 min totalt och när jag satt där, med mitt röda fejs och flåsade så var det en i laget som frågade: Ida, brukar inte du träna eller?
Joooooo, det gör jag ju faktiskt! Men innebandy är jobbigt helt enkelt, när man inte är van det. Och ja, jag svettas mycket. :P

Arbetslös, surprice-face. Bah. Nu blire nog inge mer städjobb. Kanske till sommaren. Men då finns det ju andra, roligare jobb att söka. Och det är nu jag behöver ett jobb. Pengar är snart slut, får en sista löning, men den kommer inte räcka till mycket. Uscha. :/
Sitter därför och kollar runt nu. Har iaf sökt tre jobb, två sommarjobb iofs. Och ett städjobb som jag var tvungen att söka tyckte arbetsförmedlingen.  

Till helgen är det Åhs tur att fylla 20 och det ska firas. Helle och jag smider planer ;) På kvällen bär det iaf av mot nöjes. Ska bli kul tycker jag, allt för länge sen jag festade i Karlstad nu. För en gång skull inte stöta på samma ansikten när man går ut.

Jag saknar att inte ha nån kamera. Jag har inte tagit bilder på typ två år. Vilket är mycket synd, bilder är ju kul att ha. Så, en kamera vore inte helt fel, och en dator och internet och pengar såklart, bara för att nämna lite ;)


nu ruuu Ida.

ska jag fixa här så måste du lägga upp tre bilder som jag kan använda på dej. jag har två som jag tycker, finns på jossans bilddagbok. när ni är hemma hos din mamma på kalas. men dom kommer jag inte åt. så skynda skynda. spyr på din tråkiga blogg ;)

ps. jag har inte sovit nått inatt...

ESKIMÅPUSS

Tisdag

Imorse när jag vaknade trodde jag att jag försovit mig, skulle vara vid frisören klockan 11. Men insåg visst att klockan bara var 8. Men jag gick upp ändå. Är uppe tidigt varje dag nu. Beror nnog på att jag även går och lägger mig tidigt om kvällarna också. Som en tant.

Ska äntligen få fylla i mina slingor idag. Blev inte alls bra efter förra gången. Vad ska jag mer gör idag tro? Träna, det ska jag göra. Har äntligen fått mitt årskort nu :) Så nu jävlar, finns ingen återvändo. Var på steppen igår och det har aldrig vart så jobbigt som det var igår. Det märks att man börjar lära sig allt nu för då kan man ta i mer och det blir jobbigare. Fast om två veckor kommer det nytt pass. Kul tycker jag :)
Sen är det även träning med flickorna. Shit, säsongen är snart slut nú, bara 4 matcher kvar. Kommer bli tomt, eftersom det ändå tar upp rätt mycket tid varje vecka.

Usch, jag känner inte för nåt längre.