1 månad

Igår var det en månad tillsammans med älsklingen. Hemskt fort har det gått men det har samtidigt vart underbart. Han överraskade mig med en orkideé och ett gulligt kort :) Det finns inte ord för hur underbar den människan är mot mig. Tycker mycket om han.

Jobbade igår och idag på hemtjänsten, ska även jobba ikväll. Och kanske några timmar imorn runt lunch. Pengar pengar :D Lämnade in lönerapporten för städningen idag också, kom upp i 50 timmar, pengar pengar :D 
Antar att jag snart för börja jobba på riktigt vid hemtjänsten nu. Lite pirrigt är det, men jag tror nog det kommer gå bra. Jag har inte stött på några problem än så länge iaf :)
Men nu är frågan, hur gör jag med norge? Har ju sökt jobb där. Eftersom mejlet inte kom fram första gången skickade jag ett nytt. Men har fortfarande inte hört nåt. Jossan tycker jag ska ringa i stället. Men jag vet inte. Och nu känns det dumt eftersom jag lovat bort mig till hemtjänsten. Jossan har fått tid för intervju hon, de kanske inte ens var intresserad av mig.. Hemtjänsten finns ju faktiskt på hemmaplan. Men jag vill inte svika jossan heller. Det skulle ju vara hon och jag i norge, i en liten husvagn.  
Vet inte hur jag vill göra.

Ronny byter till sommardäck på min bil idag, man ska ju visst göra det innan 1a maj. Tur att Ronny var hemma nu då, för sånt där kan inte jag med :P
Borde kanske tvätta stackars skitbilen snart också. Den är hemskt skitig och ser för jävlig ut innuti. Iofs, vad spelar det för roll om jag tvättar den? Den är ju fortfarande en ful biljävel :P

Det vankas valborg och fest minsann. Imorn är det ju till och med. Blir lite förvirrad nu när det ska bli fest mitt i veckan. Det blir 20årsfirande hos Helle för min del. Har fixat en present till henne. Men har några andra ideér på g också. Frågan är om jag hinner klart. Fast egentligen fyller hon ju inte fören på fredag, så hon får nog vänta tills dess ;)
Blir det parken sen eller? Jag veeeeet att jag sagt att jag inte vill dit och så. Men what to do liksom om alla ens vänner åker dit? Jag får väl bli med antar jag. Just det, alkohol måste införskaffas! Systemet har väl öppet som vanligt imorn va?

Hej så länge :)

Torsdag

Hur underbart är det inte när solen skiner? Allt känns hemskt mycket lättare då. Men nu har jag hört att det ska bli dåligt väder igen. Bah. Bara det inte blir snö, så illa kan det väl inte vara?
Men det måste ju vara fint väder på valborg. Snälla :) Btw så börjar planerna för kvällen ordna upp sig också. Fast jag vill fortfarande dissa parken. Men ni måste hjälpa mig. går ni dit måste ju jag också det. Så gå inte dit ;)

Nåt som är lagomt kul är att det är 25e imorn. Lön för de flesta, men inte för mig. Får inte en krona denna månad. Och jag har exakt 150kr kvar. Det roliga är att jag orkar liksom inte bry mig. Jag vet att Andreas kommer hjälpa mig genom att betala maten och så. Och mamma hjälper mig hon med, med hyran och bensin och så. För jag får ju faktiskt pengar nästa månad, har jobbat rätt mycket nu. Plus skatten och att jag fyller 20. Så det är bara nu det är lite körigt. Fast hur ska det gå med allt annat då? Fester och allt man vill köpa sig? :(

Var ju till Karlstad igår och handlade upp min sista slantar. Kanske inte så bra, men jag behövde lite nytt. Hittade mig ett par shorts, frågan är bara om jag kommer använda dom. De är korta och jag gillar inte att fläka ut mina lår. Köpte mig en top och ett linne och nåt mer tror jag :)

Igår var Andreas och jag ute och gick en sväng. Gick förbi en bänk med några gamlingar på. En utav tanterna ds grattis till oss, för vad undrade Andreas. "Grattis till flickan". Söt tant va :) Hon är Andreas granne som tydligen har koll på han, vilka skift han jobbar och så. :P

Imorn är det sista dagen jag ska städa också. Mycket skönt. Börjar bli hemskt trött på det, himla enformigt jobb. Får se när jag behövs där igen. Men nu kan jag istället koncentrera mig på hemtjänsten och förhoppningsvis få vara där så mycket som möjligt.
Imorn behöver jag inte åka nåt till värmlandstrafik å städa. Bra tycker jag. Förra veckan tog det mig ju typ 2 och en halv timma att städa allt, idag tog det mindre än en timma. Orkade inte bry mig vidare mycket idag. De blir ju så bortskämda därborta, det är inte nödvändigt att behöva städa där varje dag. Det hinner ju inte ens bli skitigt.
När jag var där kom det fram en tjej till mig.
- Hej. Är det du som är Ida Nordkvist?
- Ja.. ?
- Det är du som ska med till Dublin?
- Ja
Det var Karin tydligen. Vi ska ju åka med ett par som heter Johan och Karin som jag inte har en aning om vilka de är. Men nu vet jag iaf hur Karin ser ut :)
Lite läskigt är det när folk kommer fram till en sådär och kan ens namn utan att man har en aning om vem de är.


Nej, nu måste jag åka hem. Snart dags för step :)


PUSS <3

Solsken!

Nu är det verkligen underbart väder. Hoppas det håller i sig. Vill ha sommar nu! :)

Jag vill så gärna att mina vänner ska må bra, att alla runtomkring mig ska må bra. För nu mår jag bra, bättre än jag någonsin gjort. Men det känns fel att må såhär när jag vet att det finns de som inte gör det. Jag vill kunna visa alla vad lycklig jag är, men jag känner mig skyldig.
Men nu mår jag för en gångs skull bra. Har mått då dåligt så många gånger i mitt liv. Kännt mig så ensam, så nere. Nu mår jag bra och kan inte tänka på nåt annat. Är det egoistiskt att bry sig om sig själv?

Önskar det fanns nåt jag kunde göra. Eller att jag överhuvudtaget kunde hjälpa. Det är inte min starka sida. Hoppas ända att jag gör så gott jag kan.



Måndag, dags att jobba igen. Men började inte fören 10 idag så jag fick lite sovmorgon och tid för mys med min goding. Jobbade bara 3 timmar, men puh så jobbigt det var. Imorn blir det hemtjänsten igen. Och resten av veckan blire kommunhuset, slapp brandstation och det är jag glad för.
Ska nog åka hem nu tror jag, har tvätt som väntar på att hängas upp. Ska nog hänga den ute på balkongen tror ja :) Har vart hem till mamma för att hämta nybakat bröd som hon bakat åt mig. Mums.
Ikväll blire attack. Och prison break!


Tack för att du får mig må bra <3

Cykeltur i vårvädret

Jag och Jossan har vart ute och cyklat, en låång tur. Ända bort till bageriet i höje. Det var jobbigt på ditvägen, motvind så man nästan blåstes bakåt. Men hem gick det fort. Vi fick väl med oss varsit bröd hem. Allt var ju för dyrt där inne, jag hade ju bara med mig 17kr :P På vägen hem plockade vi tussilago också :)
Känns skönt att jag fått lite luft i mig, ska ju snart iväg på step.

Idag fick jag städa hela värmlandstrafik själv, annars har vi alltid vart två. Tog mig 2 och en halv timma. Var öm i hela kroppen efteråt. Det är faktiskt jobbigt att städa. Massa böj och så får man ont i ryggen. Jobbade till halv 1 idag, imorn blir det nog kortare
Försov mig ju såklart imorse. Andreas gick typ kvart i 6, men eftersom jag inte började fören halv 7 så kunde jag sova lite till. Men jag stängde såklart av alarmet och vaknade 06.21. Inte bra. Och såklart var jag tvungen att skrapa rutorna. Men det gjorde inget att jag kom lite sent. :)

Efter träningen ska jag tvinga med mig Andreas för att panta. Han har massa pant och tycker inte om att panta. Slänger det hellre eller lägger undan det. Hallå eller? Panta är ju jättebra, och helt normalt. Man kan ju få en massa pengar tillbaka :D
Så för dom pengarna ska vi handla nåt gott som vi ska laga imorn kväll. Mys :)

Och på lördag blir det mys, fast tillsammans med tre snygga tjejer ;)

Är det vår nu då?

God afton mina vänner. Idag har det var himla fint väder ute, sol och vår :) Fast det började inte bra när jag fick skrapa rutorna i morse igen, sånt känns inte kul i mitten av april. Men men, skulle bli fint till helgen hörde jag, hoppas det stämmer.

Har jobbat idag igen, sista dagen på hagalundskolan. Hon bestämde sig för att komma tillbaka, jag trodde jag skulle bli utan jobb. Men eftersom jag var lovad april ut så ska jag få jobba resten av tiden på forsnäs i stället. Men nu var det annan som var sjuk, en på kommunhuset, så först får det bli två dagar där. Och nästa vecka ska jag även städa vid brandstation. Jag flyttas runt huxflux jag. Men så är det väl när man är vikarie, huvudsaken är att jag få jobba.
Var ju med på möte idag för alla lokalvårdare. Inte så drygt, ända tills vi skulle se en film. Den obekväma sanningen eller nåt hette den. En faktafilm om klimatkrisen, på en och en halv timma! Gissa om jag höll på att somna??

Det gick bättre än jag trodde på hemtjänsten också. Nu fick jag ju iofs inte göra så mycket och det var en enkel runda så jag ska kanske inte säga nåt än, men ändå. Skulle ha vart dit på fredag igen, men nu ska jag ju städa så förhoppningsvis blir det på tisdag nästa vecka.

Jag ska till Irland! Med Andreas och två andra. I augusti åker vi och vi ska dit för att se Metallica. Just Metallica vet jag inte så mycket om, finns några låtar jag tycker om, men bara att få åka till Irland liksom. Och att få åka iväg med Andreas, hur mysigt som helst :) Så det ser jag verkligen fram emot.

Den här helgen blir lugn. Kommer ni håg att jag sa att jag skulle vara nykter hela april? Så blev det ju inte dåra, tror det blev värre till och med :P så till helgen får det lugnt, ladda upp inför valborg och Helles 20års dag :D

Buhu, jag får ingen lön denna månad. Jag som vill köpa nya kläder, massa kläder. Hur ska det gå ihop? Jag ska köpa mig lite ändå, det får gå som det går :)  Det jobbiga är att gå och vänta på pengar som man vet att man kommer få, men inte än på ett tag.

När jag var och handlade förut köpte jag med en glass till mig och min syster, det tyckte jag var snällt. Men dom har ju tagit bort min favoritglass, magnum dubble :(

Idag har jag solat, äntligen!

Pusshej

Nothing else matters

Haft en mycket bra helg. Revyn var bra, det mesta iaf. Det blev lite drygt emellanåt bara. Blev tyvär ingen bowling efteråt, gick inte att få tag på nån chaufför. Så vi stannade i munket och drack lite istället. Vidare på nån fest men som jag inte alls kände för så jag gick hem i stället. Fast inte gick jag och la mig, nej satt uppe och drack till 6 halv 7 nån gång. Drägg jag är.
Lördan blev det grillpremiär. Himla gott :) Och en kul kväll :)

Umgåtts med Andreas hela helgen och han skämmer bort mig. Betalar allt och jag får inte betala nåt. Visst känns ju rätt gott, men känner mig lite som en tattare. Får väl betala tillbaka när jag blir miljonär ;)

Har jag nämnt att jag fick städjobbet? Det där som är 4 timmar per dag. Det har jag iaf. Började idag. Jobbade bara tre timmar idag och när jag kom hem la jag mig och sov i två timmar. Jag är helt slut nu känner jag. Både i kropp och huvud. Och så ska jag snart iväg igen. Jobba till 9, kommer antagligen somna rätt skönt ikväll.
Men iaf, hon som jag vikarierar för vill komma tillbaka nu, var trött på att vara sjukskriven och klarar inte av att vara still. Så nu vet jag inte hur det blir för min del. Hoppas ju såklart att jag får jobba.
Jag hoppas att det går bra på hemtjänsten också.
Har även sökt ett jobb i norge som Martin tipsade om, får se hur det går med det :)

Ibland funderar jag på om det går för fort? Att det är dumt att bestämma sånt här nu? Men samtidigt känns det så himla bra och jag är så glad. Iaf, kul ska det bli :)

Nu måste jag nog gå en liten promenad så jag piggnar till lite.

Puss

@ work

Det är trevligt att ha ett slappt jobb där man kan få sitta vid datorn ibland ;) Ska snart gå hem på lunch, äta lite och krama på Andreas.
Efter jag slutat idag ska jag bege mig upp till kommunhuset, prata med min chef som även är min kära farfar, höra om jag får jobba nåt mer. Tydligen är det en tant som är sjukskriven fram till 2 maj, och har jag tur kanske jag kan få ta hennes pass. Då blir det typ 4 timmar per dag, men det passar mig ganska bra det. Lite lagomt med jobb sådär så kan jag slappa och göra annat resten av dagen ;)

Ska försöka ta mig iväg till gymmet också. Köra lite konditon, kanske kanske lite styrka om jag känner för det.

Och ikväll blire revy som sagt :D Har inte bestämt mig för än om jag ska med och bowla eller inte. Och om det ska bli nyktert eller inte. Men det spörs

Puss!

Lycka

Visst är det underbart när det går bra för en? Just nu känns det som att det går bättre och bättre för var dag som går. Jag är rädd att jag ska vakna upp en dag och att allt har vart en dröm.
Fick äntligen besked på mina skattepengar och jag får tillbaka nästan 4000, underbart.
Fick 200 att tanka för av mamma igår, very nice.
Ska jobba imorn, städa på skolan. Gott att få jobba lite. Hoppas de är sjuka lite till så jag får jobba mer ;)
Jag har en pojkvän som helt enkelt är underbar och som tycker jag är det bästa som finns.
Imorn blir det revy med två av mina favorittjejer och efteråt kanske det blir bowling. Kul!
På lördag blir det grillmys :) 

 Ja, som sagt. Det går bra. Lycka



Men ett stort minus är att jag var till tandläkaren igår, högst en kvart. Och det kostade mig 500kr. Sånt är mindre kul ..

Nu är det dags för step

Puss!

Under alla papper

Där finns jag. Sitter med ansökningspapprena till Molkom framför mig, plus alla betyg och anställningsintyg. Det är mycket man ska hålla ordning på och ha med. Jag har snart fixat klart allt. Har mejlat min gamla rektor/mentor och han kunde vara min referens. Så det är klart. Det enda jag har kvar nu är att skriva ihop lite om varför jag söker kursen. Jag vet ju varför jag vill gå den, men jag är sämst att få ner det i skrift. Så har det alltid varit. Och som vanligt har jag svårt att koncentrera mig på en sak och måste alltid göra nåt emellan.

Ska snart till tandläkaren också. För en vanlig undersökning. Men nu kostar det pengar. Suck. En utgift jag inte är speciellt sugen på..

Idag snöar det igen. Man slutar aldrig förvånas. Man kan ju tycka att våren borde vara här. Men icke. Det kommer snö. VIsst, det kommer antagligen vara bortsmält innan dagen är slut, men ändå. Det är ju så deprimerande att se de vita flingorna falla i APRIL. Bah

Just det ja, mamma har fixat så jag får gå bredvid på hennes jobb nästa vecka och testa på. Jag undrar att om det är nåt för mig. Hoppas jag fixar det, skulle inte vara helt fel med ett jobb. Som dessutom finns i Munkfors.

Nej, nu måste jag se till att bli klar med ansökningen.

Puss!

Det här är en bra dag

Solen skiner, okej kanske inte nu. Men den gjorde det lite förut. Våren nalkas och jag är lyckligare än någonsin. Det pirrar i hela kroppen, jag är glad och allt känns bra.

Blev väckt av ett samtal imorse, det var Mia som ringde. Hon ville bjuda mig på tårta eftersom hon fyllde år igår. Jag blev även bjuden på frukost. Snosade lite med Julia också, barn är nog det sötaste som finns.
Efter en trevlig stund hos Mia åkte jag vidare till mamma och här blir jag bjuden på mat. Jag har flyt idag ja ;) Och hör här, jag har sökt till universitetet. Två kurser. Nu ska jag även fylla i ansökningspapprena från Molkom och skicka in också.
Jag vet egentligen inte om jag vill gå i Molkom. Jag är sugen på att gå linjen de har, men Molkom. Det blir jobbigt att pendla, dyrt om inte annat. För nån buss går det ju inte. Men att flytta till molkom? Nej, jag har för mycket här som jag inte vill lämna. Nu låter det som att Molkom ligger jättelångt bort :P men ändå liksom.
Men samtidigt vet jag inte om jag pallar universitet, deras system. Aja, tur att man inte behöver bestämma sig nu. Det känns bra att jag sökt iaf. Och för en gångs skull var jag inte ute i sista stund. Det är ju en hel  vecka kvar :P

Funderar på om jag ska åka till gymmet idag, kommer knappt ihåg när jag sist körde styrka. Har blivit slapp, så nu får det bli skärpning! Fick iaf tillbaka mina spinninghandskar av Mia, tänkte jag skulle använda dom när jag kör styrka. Man får ju såna blåsor i händerna annars..

Nej, nu får det lov å bli mat

Du är helt underbar


// A:s flickvän :)

Noonanna

Att välja väg i livet är inte lätt, verkligen inte. Och jag hatar det. Har nu kollat upp lite vad som erbjuds på karlstads universitet och ja, vi får väl se. Har nog iaf bestämt mig för att jag ska söka in på en kurs och gå den under hösten, bra tidsfördriv när jag inte vet vad jag vill göra. Nu gäller det bara att hitta en kurs jag är mest intresserad av, vilket var svårt.
Aja, det känns iaf lite bättre nu.

Känner att jag suttit här för länge nu. Därför får det bli hej då. Ska göra mig en sväng till gymmet, ska bli skönt att träna. Sen hem för att städa, vilket jag skjutit på i flera dagar nu.
Ändrade planer med Eva också, åker till henne imorn i stället. Vilket betyder att jag förhoppningsvis får sova med söt inatt igen :)
Ska även sola idag igen tänkte jag. De har tydligen fått nya rör på munken, de förra sög ju så vi får hoppas att de nya är bra och ger mig färg ;) Har gått och blivit beroende tror jag. Solade i måndags också och smörjer in mig varje dag med brunlotion. Men den uppskattas ju inte av vissa, så jag får väl hålla mig till solariet bara då :P
Men erkänn, man känner sig mycke fräschare med lite färg på sig? ;)

Angående rubriken. Har suttit och kollat på klipp på you tube och man tröttnar aldrig på Tobbe från En annan del av Köping :P

Puss!

Bubbly

Igår var jag till Karlstad med Mia och Julia. Jag tycker om Mia, hon var länge min andra mamma och kommer nog alltid vara det även om hon och pappa gick isär. Som en kompis jag kan prata med om allt.
Sa till mig själv att jag skulle försöka  inte handla nåt. Men det gick ju inte. Var ju bara tvungen att köpa de där skorna, träningsbyxorna, solbrillorna och det där andra småplocket :) Fick mig även nya sängkläder, men där hade jag presentkort så det blev gratis ;)

Idag ska jag söka in till olika kurser/program för hösten. Vet fortfarande inte vad jag vill göra, men ska söka lite olika så får jag se vad jag bestämmer mig för när det väl blir dags. Men vet jag inte då heller vad jag vill så skadar det ändå inte att prova på nåt i ett år kanske. All kunskap är bra kunskap :)

Eva kommer till mig sen och ska sova över, bäst att jag städar lite kanske. Iofs för min egen skull också, mår illa av allt damm som flyger runt där hemma.

Måste hinna med en sväng till gymmet idag också. Jossan är fortfarande sjuk, så hon kan inte bli med och hålla mig sällskap :(



Du gör mig glad och jag tycker om dig. Goding!


Puss!