Sommarvärme

Idag har vart en mycket fin, varm dag. Härligt att det snart är sommar. Fast jag har kommit på att jag egentligen inte gillar värme. Jag gnäller och tycker bara att det blir jobbigt :P

Jag har lite bråttom, ska snart ivög på nåt hos Jossans mamma. Men lite uppdaterinng :)
Jag jobbar, ganska mycket. Gätt bredvid en massa på hemtjänsten och bara jag får tillåtelse om att ge medicin så kan jag börja jobba själv nu. Har även städat lite denna vecka. Ska städa på fredag igen.

Imorn blir det roadtrip till norge. Det ska sökas jobb, men inte för min del. Jag har ju här jag som sagt.

Hm, annars inte mycket på g. Blir väl kanske brännboll och grillning i helgen. Marika smider ju planer och de låter bra. Marika kommer antagligen tänka nu att alla hennes planer är bra ;)

Aja, bråttom var det. Måste åka. Hejs!

Maj månad

Och vi närmar oss sommaren :) Tråkigt bara att det ska regna. Fast det är grönt ute iaf och det gör en glad.

Valborg är förbi och det blev en ganska lugn sådan för mig eftersom jag fick ut å jobba dagen efter. Kunde inte säga nej till det tyckte jag eftersom det är bra betalt när det är röd dag. Var ju hemma hos Helle under kvällen för att fira henne. Var faktiskt mycket folk där, som kom och gick under kvällen. Jag gick med bort till parken men skulle inte in. Stod utanför en stund men sen åkte jag hem och la mig. Mådde som tur var inte dåligt dagen efter men jag var att lite trött och seg.

Har jobbat lite varje dag den här veckan, till och med lördag! Duktiga jag. Härligt att veta att pengarna rullar in :D Men nu ska det faktiskt bli skönt att vara lite ledig. Vet faktiskt inte när jag får jobba igen. Eller gå bredvid. Har ju inte fått deligation för medicin än heller, så jag får inte ge ut det. Hoppas de fixar det snart så jag kan börja jobba mer.

Jag kom in på skolan i molkom också! Panik. Jag blev alldeles skakis när jag läste brevet. Nu är det allvar. Och jag vet inte hur jag vill göra. Och det jobbigaste är att jag måste bestämma mig innan 16maj, vilket är snart! Jag vill ju bestämma mig till hösten. Nej, men ärligt. Hur ska jag göra? Det är nästan så jag hoppas att jag inte kommer in på de kurser jag valt på universitet för jag kan inte bestämma mig för vad jag vill göra.  

Tror det var allt för denna gång.
Pusshej