Fortsättning på det tidigare inlägget

Vet inte varför, men när jag skriver från mobilen kan jag inte skriva längre inlägg än så. Sitter på jobbet som sagt. Vill hem och sova helst. Igår när jag kom hem somnade jag i soffan och sov i två timmar. Tror jag vill åka på marten idag. Jo, så får det bli. Och jag tar med mig andreas vare sig han vill eller inte :)

Du har plats 3 i kön..

Bah, hata telefonkö. Visst, nu hamnade jag på tredje plats. Inte så farligt. Men ändå, satt i kö i 10min och samtalet tog två min. Ringde till fortum för att avsäga mig elen på den gamla lägenheten. Har även städat klart den nu och lämnat i från mig nycklarna. Skönt att äntligen bli av med den. Och om vi har tur, blir vi även av med den vi har nu :) vill hemskt gärna komma bort från mösen. Sitter på jobbet nu. Och just nu är det jobbet dagis, städar här nu. Men bara i 5 dagar. Gott med lite extra pengs :)

Vi är påväg..

Vi har det bra, vi här bak i bilen. Ja, mina vänner. Här sitter jag i en bil och har gjort det sen klockan 6 i morse. Jag är nämligen på väg till irland. Kan inte förstå att dagen är kommer och det är dags att åka. Planet lyfter 11.20. Är lite trött faktiskt, orkade inte sova mycket inatt. Var för nervös :) ska ju se på metallica som ni vet. Konserten är på onsdag och vi kommer hem torsdag natt. Roligt att få åka iväg på nåt tycker jag. Och ännu roligare att få åka iväg med älsklingen :) ha det så bra.puss