Fredagkväll

Och hemma framför datorn sitter jag. Jag har fått en förkylning. Vart sjuk hela veckan. Tätt i näsa och ont i bihålorna. Så just därför sitter jag hemma ikväll. Såklart funkar inte msn i kväll. Jag har fett tråkigt.
Jossan är i Sunne, dit skulle jag vart med egentligen. Men så blev det inte eftersom jag är sjuk. Therese och Helle är  i Karlstad och firar Thereses födelsedag med utgång. (Grattis igen Therese) Dit skulle jag också ha velat bli med. Och Jenny är i Thailand. Men hon kommer hem i morn och det är bra. För henne saknar jag!

Jag hart vart sugen på en promenad hela kvällen. Men det är så tråkigt att gå själv. Hade Jenny vart hemma nu hade vi kunnat gå en sväng. Men det får bli på söndag. Ååå, hon kommer säkert vara megabrun och fin.

Idag avslutade vi kursen PSA (psykosocialt arbete) Och jag fick mvg. Tjiho!

På onsdag ska jag på jobbintervju. Jag har sökt jobb på makalös och tänkte bli en såndär jobbig telefonförsäljare som alla hatar. Men enbart för pengarnas skull. En jobb på eftermiddagarna skulle vara perfekt. Ett jobb att ha tills jag tagit studenten.
På onsdag alltså. Men då ska man bara presentera sig och vara framåt typ. Ett tjogotal kommer dit. Sen väljs några ut som får komma och provringa. Hoppas det går bra. Annars får jag försöka hitta nåt annat.
Jobbet på skolan har börjat nu iaf. Igår jobbade jag 4½ timma. På måndag ska vi ha möte och boka in tider. Hoppas det inte är så många som vill jobba. Jag vill ha alla tider!

Jag har många planer på sommarjobb just nu. Men jag vet inte om jag ska söka. Kanske lika bra. Så man får tag på ett jobb. För jag tar vad som helst. Nästan vad som helst iaf.

Jag behöver komma in på msn!

Jag vet inte riktigt  vad jag ska göra nu. Jag har en del nya filmer här. Och dom skulle jag vilja kolla på. Men eftersom det är mina och jossans filmer borde jag nog vänta och se dem tillsammans med henne.
Men vad ska jag då göra?


I morgon har jag iaf planer. Jag ska ta den där promenaden. Även om jag får gå själv. Jag ska tvätta bilen, plugga och städa lite på rummet.
På kvällen blir det fest.


Aja, god kväll

Idag är jag hängig

Snart blir jag sjuk tror jag. Jag är hängig. Ont i huvud och hals. Och så sov jag iofs bara 4 timmar inatt så det kan ju kanske bero lite på det.
Efter massa krångel fick vi äntligen se John Tucker must die igår. Först funkade det inte på vanlig dvd. Så vi fick ta en bärbar dator i stället. Vi tryckte in skivan men fick inte igång filmen. Nehej, då får vi prova näsa bärbara dator då. Men vi fick inte ut skivan. Gaaah. Vi tryckte på allt vi såg och tillslut kom den ut. Men vi vet inte hur :P
In i nästa dator. Vi fick igång film och ljud. Men ingen bild. Gaaaah.
Vi fick ta till med en sista utväg. Sätta oss på varsin stol vid datorn i köket. Där satt vi och fick träsmak i rumpan. Men bra film var det.
Klockan 2 kom jag hem. Men det var det värt.

Idag när jag satte mig på bussen tänkte jag skicka ett sms till Jossan. Märker att mobilen inte är i fickan och letar igenom väskan. Men så inser jag att jag har glömt den hemma. Faaan. Jag får panik. Mobilen ligger hemma. Vad ska jag göra? Jag kan ju inte vara utan min telefon i en vecka! Bestämmer mig för att jag helt enkelt får ta bussen till munkfors och hämta den efter skolan.
Men så kommer jag på att Jossan ska till mig på onsdag. Då kan hon ta med den. Då känns det bättre. Men det är långt till onsdag. Två hela dagar. Jag väntar samtal och kan inte vara utan den.
När jag kommer till skolan ringer jag till mamma. Så säger hon att hon kan komma till karlstad med den. För hon tänkte kolla på skor och jacka. Mamma är bra! Hon tyckte själv att jag inte skulle behöva vara utan mobilen så länge. Så jag får den senare idag. :D
Det är helt sjukt vad beroende man kan vara av sin telefon. Även om jag inte behöver använda den så känner jag mig inte trygg utan den. Nån kanske måste få tag på mig, det kanske händer mig nåt så jag måste ringa.

Idag fick jag 100 kronor av mamma till mat. Ibland får hon för sig att ge mig pengar och smämma bort mig lite. Det gillar jag ;)
Så jossan, nu kan jag bjuda dig på mat imorn!

Nu dags för lektion

Måndag kväll

Dagen går mot sitt slut och jag är ganska nöjd med den. Såklart hade jag önskat att jag hunnit med mer, men så är det alltid.
Jag är långt i från klar med alla uppgifter som ska göras i skolan. Och det som ska vara klart i morn får jag antagligen sitta med i natt. Det ska nog gå. Behövde inte vara så seriöst har jag hört.

Men alla andra saker jag skulle göra idag, dom har jag gjort. :)

Nu sitter jag hos Jossan. Vi har sett på hundra höjdare och nu blire film snart. Äntligen har vi fått tag på John Tucker must die.
Tidigare idag gick vi in på Edgrens för att kolla om dom hade tomma dvd-skivor. Och sen skulle vi tydligen köpa två. Vet inte riktigt hur det gick till. :P 25 kronor sa han bakom kassan. Jag och Jossan tittade på varandra i hopp om att den andre skulle betala. Det blev mitt kort vi drog.
Vi åkte till Erik för att bränna filmer. Det fick plats massa filmer på en skiva och vi var helt fascinerade över det. ;)
Innan vi gick in till killarna stod vi utanför fönstret och vinkade och hoppade för att få deras uppmärksamhet. Men det gick inte. Jossan satte sig på min rygg och vi vinkade. De var verkligen inne i hockeyn alltså. Tillslut fick vi kontakt.

Alla borde någon gång åka med Jossan och hennes fiat. Äventyr säger jag bara. Brum brum brum bruuuuum! 


Det ska bli skönt att åka till torpet imorn. Jag är glad att jag har bott där. Även om det är ensamt. Men faktiskt är det skönt att slippa familjen. Nu har det snart gått ett år. Det har gått fort. Undrar vart jag ska bo sen.  Jag kommer bli galen om jag måste bo hemma. Nu tycker jag att en helg är mycket. Nej, ge mig eget vettja! :D
Jossan kommer iaf till mig på onsdag. Tjohoo! Då ska vi se på film. :D Jag kanske borde handla lite mat som jag kan bjuda henne på.

Martin har köpt present till mig när han var i Nya Zeeland. Den står i mitt rum. Iiih, undrar vad det är :D

Nu blire teeee :D mums!

Måndag

Dagens att göra :

  • Filosofi. Kompletera uppgiften med filosofiska tankar för att fösöka få vg. Jag fattar nada så antagligen bir det inget med det.
  • PSA. Skriva ett arbete om ångest och även gå in på panikångest. Ska vara klart i morn. Så har en del jobb framför mig.
  • Psykologi. Läsa kapitlet och göra frågorna. Trååååk!
  • Etik. Svara på massa jobbiga tänk-frågor. Trååååååk!
  • Svenska. Skriva en vetenskaplig text med fotnoter och hela köret. Skulle nog ha vart klart för nån månad sen. Bajsvårt och trååååk!
  • Gympa. Förbereda för träningsdagboken.

  • Åka till banken.
  • Städa rummet
  • Ta en promenad
  • Hälsa på Ann-Marie och Leif
  • Träffa Jossan
  • Se på 100 höjdare i kväll

Ja, som sagt. Massa att göra. Busy woman!

Det är rikigt skönt att vara hemma från skolan. Satt ju uppe till 3 i natt. Skulle inte ha pallat att gå upp 6 i morse. Var vaken en sväng för att säga till mamma att jag skulle vara hemma. Slockna på en gång efter det. Mamma är bra hon. Det är inte svårt att övertala henne till att få vara hemma. Hon bara okejar. 

Jenny ringde mig förut :) Hon är i Thailand hon. Jag saknar henne. Och det var kul att hon ringde. Kunde dock inte
prata länge men. Till helgen kommer hon hem iaf.
Och Martin är hemma nu också. Han får jag träffa på onsdag eller torsdag. Han har vart i Nya Zeeland i en månad!

Ring då!


uppdatering

Fredag var det fest. Melody Club kom till nöjes och dit åkte jag. Ikväll var jag inte för full. Jag hann se ganska mycket av bandet. Jag stod nästan längst fram. Det var röj. Men det var trångt. Folk överallt. Sånt klarar jag inte av. Höll mig på kanten i stället. Men fick höra de bästa låtarna iaf. :D

Annars var det sådär just på nöjes. Det var ju så stort så allt folk var så utspritt. Inte riktigt vad jag är van vid.
Efteråt blev vi bjudna på mat. Och på efterfest. Som vi dock tackade nej till. 5 personer. Kändes inte så lockande. Fick reda på att personer visste saker om mig också. Jag gillar inte det. Att folk vet saker om mig som inte jag vet att dom vet är läskigt. Men det är sånt man får räkna med när man bor i Munkfors. Här vet alla allt om alla.

Bästaste kom och hämtade mig. Vi skulle åka till torpet. Vi hamnade på fel väg. Jag var inte att lita på :P Hade vi inte vänt hade vi hamnat i Filipstad. Tillslut kom vi hem. Och sov!

Lördan bara försvann. Iaf dagen. Hem från karlstad. In på macken först för att köpa mat. Jag bjöd Jossan. Det skulle jag inte ha gjort. Jag skulle inte ens ha köpt till mig själv. Jag är fett pank.

Lördagkväll. Jossan var festsugen. Jag skulle joina henne. Men banga ur. Hon vart inte glad på mig. Hon ville så gärna, jag visste det. Men jag orkade verkligen inte. Eftersom festen kvällen innan. Och eftersom jag hade fått ont i halsen och var fett trött.
Det blev film i stället. Men jag somnade på en gång.
Men jag lovar att ta igen det nästa helg. Jossan har redan planer. En grön, galen kväll. Och partybruden ställer upp!

Idag har dagen gått fort. Som den brukar göra när det är söndag. Jag har gjort allt utom det jag borde. Som vanligt.
Städat hos Jossan, lite iaf. Som jag lovat. Hon hade fest där förra helgen och det såg för jävligt ut. :P Vi fick ihop massa pant och åkte till Ica. 53 kronor blev det tror jag. (det var inte bara pant från festen.) en påse hade stått ute och i den fanns massa flugor. äckligt!

vi har gått en vårpromenad i skogen. solen sken och det var mysigt. ett riktigt äventyr. bilder finns här
http://jozelijoz.bilddagboken.se/ 
när ni ändå är där an ni ju även besöka min bilddagbok. :) sök på aidala

en film hann vi med också. ladder 49. den var bra. glåtit slut

jag har sökt jobb btw! mitt första riktiga jobb. eller ja, jobbar iofs på skolan. och har ju haft sommarjobb. men det här känns ändå mer riktigt. makalös telemarketing. jag vet att man hatar telefonförsäljare. men det är ett jobb. och det bästa av allt, en inkomstkälla! som verkligen behövs.
hoppas jag får det.

i morgon tänker jag stanna hemma från skolan. jag har inte pluggati helgen och tänker därför stanna hemma för att göra det i morgon. kalla mig lat och dum om du vill. i dont care. jag gillar ändå inte skolan och just nu gör jag som jag vill.
det finns inget mer jag längtar efter än att få ta studenten. att få bli fri från skolan! jag kan göra vad jag vill. aldrig mer behöva plugga.

jag har redan lite planerat till sommarn. en roadtripp ligger högt på listan. det ser jag fram emot. och såklart dragspelsstämman som kommer bli fett najs. och att få träffa danne! honom saknar jag. fast såklart vill jag träffa honom innan sommaren. älskipälski!
jag har nog lite småjobb på G också. städtanten!


fan, plugga var det. vad är det som hindrar mig?